Artikler

om produkter, tilbud og andre relaterede emner tilføjes regelmæssigt på vores websted. Vi sørger for, at de oplysninger, vi giver, altid er opdaterede og korrekte, så du kan stole på dem, når du træffer din købsbeslutning. Desuden samarbejder vi med flere danske webshops for at tilbyde eksklusive rabatter og særlige kampagner til vores kunder. Vores brede udvalg af produkter sikrer, at der er noget der passer til alle. Uanset om du er på udkig efter en ny bærbar computer eller søger efter et godt tilbud på elektronik, kan du finde det, du har brug for i vores udvalg. Så hvis du handler i Danmark – så sørg for at udnytte de gode tilbud, vi har til rådighed! Du vil ikke blive skuffet.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er Danmarks bedste handyman-netværk, der tilbyder et utal af tjenester lige fra havearbejde og fliserensning til nedrivning og vedligeholdelse af ejendomme. Vi tilbyder fleksible løsninger og konkurrencedygtige priser til både private kunder og erhvervskunder, og vi leverer et fremragende håndværk med den største professionalisme. Gennem vores landsdækkende service har vi etableret os som en pålidelig partner, der kan håndtere stort set alle typer af praktiske opgaver i hjemmet. Vores mission er at være lydhøre partnere, der stræber efter at levere førsteklasses resultater for hvert projekt, samtidig med at vi er tro mod vores kerneværdier kvalitet, fleksibilitet og professionalisme i alt, hvad vi gør. Med dette i tankerne er vores vision at fortsætte med at betjene kunder i hele Danmark ved at være det første valg til ethvert behov for vedligeholdelse af hjemmet, de måtte have.

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed